Frontend developer

Functieomschrijving

Ben jij een getalenteerd developer? Wil je impact maken met jouw code? En ben je op zoek naar de ruimte om jezelf nog verder te ontwikkelen? Kom dan werken bij Online Dialogue als frontend developer!


Wij werken datagedreven, wat betekent dat jij de designs van alle experimenten omzet in HTML/CSS en JS zodat ze daadwerkelijk getest kunnen worden. Jij gaat ervoor zorgen dat wij nóg beter kunnen experimenteren: het scrapen van data, API calls aanspreken of cookies uitlezen. Overal is tegenaan te programmeren.


Wij gaan voor kwaliteit en we willen dat die kwaliteit dagelijks verbetert. Dat betekent: dingen durven doen, leren maar ook leren falen, evalueren en dan nog beter worden. Bij ons is er ruimte om de nieuwste tools te proberen, je eigen algoritmes te ontwikkelen én iedere vrijdagmiddag zit iedereen samen voor een inspiratiesessie.

Functievereisten

Jij hebt…

   • relevante werkervaring als frontend developer;

   • uitstekend skills in HTML, CSS & Javascript (jQuery);

   • kwaliteiten om verbanden te leggen tussen technieken en mogelijkheden voor experimenten;

   • een natuurlijke nieuwsgierigheid naar nieuwe tools en technieken;

   • ambitie om de beste te worden in je vakgebied en de drive om dit over te willen dragen op je naaste collega’s en buiten de organisatie;

   • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en het Engels;

   • pre: ervaring met A/B-test tools.

   Wij bieden...

   • 32-40 uur dienstverband;
   • vergoeding woon–werkverkeer;
   • een pensioenregeling;
   • op maat gemaakt ontwikkelingsprogramma;
   • laptop van de zaak en een telefoonvergoeding;
   • een passend salaris;
   • thuiswerk mogelijkheden;
   • gezellige borrels en bedrijfsuitjes (verrassing)!;
   • Een uitdagende functie in een open, enthousiaste, leergierige, continu innoverende en voorop lopende organisatie.

   Wij zijn...

   vacature analist

   hét toonaangevende bureau op het gebied van online optimalisatie. Als erkend ‘thought leader’ in deze niche worden onze collega’s regelmatig gevraagd als keynote speaker op (inter)nationale podia. Natuurlijk zijn we daar enorm trots op, maar we werken vooral hard om constant op de markt vooruit te lopen, de markt verder te brengen en bedrijven en organisaties hun doelstellingen te laten overtreffen. Zoveel mogelijk experimenteren, groeien en klantkennis opbouwen, vormen de kern van onze aanpak. We werken voor opdrachtgevers als; VodafoneZiggo, Hallmark, KPN, Beerwulf, Beter Bed, van der Valk. NU.nl & Efteling.

   Ons team

   Onze aanpak is uniek: wij werken in multidisciplinaire teams met analisten, psychologen, UX/UI–designers, copywriters en developers. Wij combineren data, onderzoek en psychologie om zo online conversie en ervaring te verbeteren.


   Maar bovendien is het gewoon heel leuk bij ons. Je gaat werken met 23 enthousiaste en gezellige vakidioten. Op ons kantoor ben je straks helemaal op je plek. We zitten in hartje Utrecht in een ruim pand met tafeltennistafel, fijne werkplekken en een goed gevulde koelkast (ook voor de borrels).

   Een dag bij Online Dialogue

   vacature analist

   Je begint je dag met een rush naar het espresso koffieautomaat waar je een heerlijk kopje koffie maakt. Je kiest een plek waar je fijn aan de slag wilt en opent je eigen nieuwe Macbook Pro. Je maakt in no-time een kleine JavaScript fix in een A/B-test voor een webshop die je later vanmiddag wilt opleveren.

   De week kick-off begint waarin je de belangrijkste updates meekrijgt van de sales- en project leads. Een van je collega’s vraagt je hulp om vanmiddag even te kijken naar technisch issue met Google Tag Manager bij een hotel website.

   Je gaat nu aan de slag met het coden van een extreme A/B-test bij een grote uitgeverij die jullie vorige week hebben doorgesproken. Je opent het design van de UX designer en ziet al snel dat alle producten die normaal in een grid van 3x3 worden geladen, nu in rijen onder elkaar moeten worden getoond. Met je collega designer stem je het ontwerp even af. Koud kunstje, want je kunt met wat handige jQuery het al snel voor elkaar boksen.

   Is corona voorbij? Dan gaan we met z’n allen buiten de deur lunchen. Heerlijke salade en luxe broodjes! Na de lunch plof je samen met de UX designer op de bank en jouw laptop op je schoot om te laten zien hoe je even eerder jouw magic hebt gedaan op de telecom telefoon lijst pagina. High fives all around; nog een kleine CSS margin en padding fixen en je A/B-test kan worden klaargezet voor QA-ing.

   Tijd voor je volgende project... een bekend en oer-Hollands pretpark in Nederland gaat een A/B-test uitvoeren op hun checkout pagina. Je gaat het boekingsformulier manipuleren met client-side JavaScript code zodat er groene vinkjes komen bij alle ingevulde velden. Jouw idee om bij deze A/B-test de input validatie ook direct na elk veld te laten uitvoeren neem je ook gelijk even mee.

   Je leest nog wat blogs en kijkt samen met je collega UX designers naar een toffe online meetup. Tijd om je laptop dicht te klappen! Morgen weer veel uitdagende projecten om mee aan de slag te gaan...

   Enthousiast? Wat nu?

   Je kan direct solliciteren kan via onderstaande button of kijk op www.onlinedialogue.nl voor meer informatie.

   Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Eddy Morreau

   eddy.morreau@onlinedialogue.nl / 030 4100 179.

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.