Conversie manager

Functieomschrijving

Om een volgende stap te kunnen zetten in onze groeiambitie zijn wij per 1 oktober op zoek naar een ervaren conversie manager. Iemand die zich graag vastbijt in de uitdaging om samen met onze klanten, strategie om te zetten tot resultaten.


Je stelt datagedreven bedrijfsstrategieën op, werkt aan het inbedden van experiment gedreven cultuur in organisaties en begeleidt en coacht klantenteams en collega’s. Je weet je omgeving te enthousiasmeren en bouwt aan onze consultancy waardeproposities.


Vereisten

Wij bieden...

 • Vergoeding woon– werkverkeer
 • 25 vakantiedagen
 • Een pensioenregeling
 • Op maat gemaakt ontwikkelingsprogramma
 • Laptop van de zaak en een telefoonvergoeding
 • Gezellige borrels
 • Jaarlijks uitje (verrassing!)
 • Een passend salaris
 • Thuiswerkdag mogelijk
 • Plezier in je werk

   Jij hebt…

   • minimaal drie jaar relevante online werkervaring en ervaring als conversie manager en/of digital consultant.
   • een mooi, gevarieerd portfolio opgebouwd binnen digitale strategie en het experimenteren (A/B testen).
   • een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de marktontwikkelingen in het digitale domein.
   • fantastische kennis van strategieën uitwerken, en managen van stakeholders.
   • ambitie om de beste te worden in je vakgebied en de drive om dit over te willen dragen op je naaste collega’s en binnen de organisatie.
   • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

   Wij zijn...

   vacature analist

   Online Dialogue is al 10 jaar hét toonaangevende CRO-bureau, waar mensen, kwaliteit en kennisoverdracht centraal staan. We zijn een specialist in ons vakgebied en combineren data en psychologie om websites, sales funnels en customer journeys te optimaliseren. Als erkend ‘thought leader’ worden onze collega’s regelmatig gevraagd als keynote speaker op (inter)nationale podia. Natuurlijk zijn we daar enorm trots op, maar we werken vooral hard om constant op de markt vooruit te lopen, de markt verder te brengen en bedrijven en organisaties hun doelstellingen te laten overtreffen. Zoveel mogelijk experimenteren, groeien en klantkennis opbouwen vormen de kern van onze aanpak. Wij werken voor opdrachtgevers als; VodafoneZiggo, KPN, Marktplaats, Van der Valk, Coop, BeterBed, Efteling en Hallmark.

   Ons team

   Je gaat werken vanuit het centrum van Utrecht samen met 20 enthousiaste en gezellige vakidioten. Onze aanpak is uniek: wij werken in multidisciplinair teamverband met conversie managers, webanalisten, psychologen, UX/UI–designers, copywriters en developers. Wij combineren data, onderzoek en psychologie om zo online conversie en ervaring te verbeteren.

   Een dag bij Online Dialogue

   vacature analist

   De dag begint met een maandelijkse update sessie voor de e-commerce manager van een grote Nederlandse telco. Samen met één van je teamleden presenteer je de resultaten die het team van Online Dialogue samen met 4 product teams van de klant hebben bereikt. De business case is behaald, maar was nog hoger geweest als er aan klantzijde geen IT issues waren geweest. In een goed onderbouwd betoog overtuig je de manager om een extra dedicated front-ender aan de eigen product teams toe te voegen.


   Na afloop volgt een stand up met het Online Dialogue team bij dezelfde klant. Gewapend met een goede en verdiende kop koffie, praten we elkaar kort bij, kijken we op het dashboard hoe alle analyses en experimenten lopen, en stellen acties op. Daarna gaat iedereen lekker aan de slag. Jij stemt af met de 4 leads van de klantteams en verstuurt een samenvattende mail over de sessie met de e-commerce manager. Tussendoor belt één van je andere klanten. De klant is erg blij met de (blended) in-company cursus over consumentenpsychologie en wil een extra team laten deelnemen. Je belt dit door aan Roos (academy-lead), schiet het verzoek in de sales tool, en complimenteert het team in de algemene OD-chat.


   Na een korte treinreis wandel je, zoals meestal, met je collega’s naar Meeting Plaza in Hoog Catharijne om te lunchen. Na dit gezellig intermezzo werk je in de middag met een collega consultant aan een voorstel met daarin een concept strategie voor een e-commerce partij die als doelstelling heeft om 40% meer klanten met minimaal 3 producten te realiseren. Tussendoor spelen jullie een potje tafeltennis. Aan het eind van de middag maak je nog even slides voor de OD-kennissessie de volgende middag. Je wilt het hebben over “hippo’s: Hoe overtuig je managers om hun product teams inhoudelijk zelf te laten sturen?”. Morgen wordt weer een leuke en diverse dag!

   Enthousiast? Wat nu?

   Je kan direct solliciteren kan via onderstaande button of kijk op www.onlinedialogue.nl voor meer informatie.

   Eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Eddy Morreau

   eddy.morreau@onlinedialogue.nl / 030 4100 179.

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.